WORLD OF WARCRAFT

Тема: Кухня World of Warcraft: готовка блюд Запределья в прямом эфире на BlizzConline 2021  (Прочитано 2717 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Wishko

  • noob-club.ru
  • Легенда
  • *
  • Сообщений: 44540



Во время BlizzConline 2021 Lulaboo, известная своими кулинарными блюдами по World of Warcraft, в прямом эфире сготовила несколько блюд из The Burning Crusade. Под контролем разработчиков шеф-повар явила на свет Рыбацкую усладу и бургер с Котлетой из прыгуаны, а позднее были опубликованы детальные рецепты для готовки дома.:cut:

Цитировать
Шеф-повар Lulaboo уже на кухне и собирается приготовить блюда, воссоздающие любимые лакомства обитателей Азерота. Посмотрите и узнайте, как повторить эти рецепты самостоятельно!


Разработчики также выписали рецепты приготовленных на трансляции блюд, чтобы желающие могли приготовить их самостоятельно:

World of Warcraft: Cooking Workshop

Join chef Lulaboo in the kitchen as she talks with World of Warcraft developers while putting her culinary chops to work preparing dishes inspired by the food and ingredients of Azeroth. Then craft them at home!

Get the recipes here.

Crab Boil (Fisherman's Feast)

Fisherman's Feast Recipe

Serves 6-8




“Bold Dave’s” Fishermans seasoning Mix:
  • 1 tablespoon ground dried bay leaves
  • 2 teaspoons celery salt
  • 1 1/2 teaspoons dry mustard
  • 1 1/2 teaspoons ground black pepper
  • 1 teaspoon sweet or smoked paprika
  • 1 teaspoon ground celery seeds
  • 1/2 teaspoon ground white pepper
  • 1/2 teaspoon ground nutmeg
  • 1/2 teaspoon ground ginger
  • 1/4 teaspoon crushed red pepper flakes
  • 1/8 teaspoon ground cloves
  • 1/8 teaspoon ground mace
  • 1/8 teaspoon ground cardamom
  • 1/8 teaspoon ground allspice
Ingredients
  • ½ Cup Bold Dave’s seasoning mix
  • 2 Tablespoons of salt
  • 4 Quarts Water
  • 1 12 oz can of beer (Ipa, or wheat beer for a less floral flavor) use 2 lemons cut in half if you don't want beer
  • 1 lb red potatoes, cut in half
  • 1 Large sweet yellow onions
  • 2 lbs Andouille sausage cut in chunks
  • 6 mini ears of frozen corn, thawed
  • 1 lbs Shrimp whole
  • 1 lb Crab legs
Directions
  • In a large 8-quart stockpot, bring water, Dave’s seasoning, salt, and beer to a boil
  • Add potatoes and onions to pot and let cook for 8 minutes
  • Add corn to pot and let cook for 7 minutes
  • Add smoked sausage to pot, cook for 5 minutes
  • Add shrimp and crab legs. Let cook for 4 minutes.
  • Drain liquid, discard onion and lemons, serve on a lined baking sheet tray or shallow buckets. Dust top of feast with more seasoning mix before serving.



Spinach Bun Burger (Spinach Bun Warp Burger)

Spinach Bun Recipe

Makes 6 Buns

Ingredients
  • 2 Tablespoons warm water
  • ½ teaspoon white sugar
  • 1 ½ teaspoon instant dry yeast
  • 3 ½ Cups All purpose flour plus more for dusting
  • 1 Cup puree of 100g spinach leaves and ½ Cup water
  • ½ Teaspoon salt
  • 3 Tablespoons White Sugar
  • 3 Tablespoons Olive Oil
  • 1 Large Egg
  • 3 Tablespoons melted butter (For after baking)
  • Sesame Seeds (Optional)
Egg wash
  • 1 egg and 1 Tablespoon water whisked together
Directions
  • Mix together the first three ingredients to activate yeast in a measuring cup. Set aside for 5-10 minutes
  • In a separate bowl, mix together the flour, salt, and sugar. Mix well.
  • In the yeast mixture, whisk in oil and egg.. Add spinach puree as well. Combine and then add to flour. Mix until a dough ball forms.
  • Knead dough ball on a floured surface for about 7-10 minutes until the dough ball bounces back when lightly pressing it.
  • Shape dough into a ball and place into an oiled bowl and cover. Place in the warmest room in your home for 1 hour or until double its size.
  • Punch dough down and place dough on floured surface
  • Divide dough into 8 pieces and shape into dough balls and place on a lined baking sheet tray.
  • Cover and let rise again until doubled in size
  • Preheat oven to 350F or 180C
  • Bake in the oven for 25-30 minutes or until the tops of buns are turning golden brown.
  • Brush with melted butter and sprinkle with sesame seeds immediately after the buns are removed from the oven.
  • Let buns cool completely before slicing for burgers.
Warp Burger

Makes 4 Burgers

Ingredients

Burger
  • 8 Strips of bacon
  • 2 Tablespoons unsalted butter
  • 1 Large onion, sliced
  • 1 ½ lb 85% Lean Ground Beef
  • 1 Tablespoon dijon mustard
  • 1 Tablespoon worcestershire sauce
  • 1 Tablespoon mayonnaise or Greek Yogurt
  • ⅓ Cup Bread Crumbs
  • 1 Egg
  • 1 Teaspoon Salt
  • 1 Teaspoon Onion Powder
  • 1 Teaspoon Garlic Powder
  • ½ teaspoon Pepper
  • Blue Cheese, 6 ounces
Directions
  • In a saucepan, heat butter and sliced onions on medium-low heat. Stir often. If onions are browning too quickly, reduce heat and let soft simmer for 20 minutes.
  • Heat skillet on medium heat and cook bacon strips in batches in skillet. Set cooked bacon aside and reserve half the rendered cooking grease in a separate container. Leave the other half of rendered bacon fat in the pan. Set the skillet aside.
  • Mix together Ground beef, mustard, worcestershire, mayonnaise, bread crumbs, egg and all seasonings in a bowl or stand mixer and mix well.
  • Shape beef mixture into 4 patties. Shape patties slightly larger than the bun to accommodate for shrinkage. Put a dent in the middle of the beef patty to lessen the “hockey puck” effect.
  • Heat skillet on medium heat and cook patties in rendered bacon fat. Cook thin patties for 2 minutes on each side and cook thicker patties for 3-4 minutes on each side or desired doneness.
  • Serve on a Burger bun with blue cheese, caramelized onions, and bacon.
[Источник]

Tigras

  • Ветеран
  • ****
  • Сообщений: 8242
Котлета в бургере вобще отличная, размер хороший.

Чернавских

  • Завсегдатай
  • **
  • Сообщений: 173
  • Время деньги, друг.

  • Варкрафт: +
    • Имя: Флотизлов
    • Класс: Рыцарь смерти
    • Сервер: Дракономор
Котлета в бургере вобще отличная, размер хороший.

Остаётся только один важный вопрос...Бургер ли это, или больше котлета с хлебом.)

Nightlife

  • Завсегдатай
  • **
  • Сообщений: 212

  • Варкрафт: +
    • Сервер: РФ
На близконе, смотрю, вообще показывать больше нечего... :facepalm:

rizarudo

  • Старожил
  • ***
  • Сообщений: 4363
  • святая улитка
На близконе, смотрю, вообще показывать больше нечего... :facepalm:

все остальные стопицот тем с Конлайна ты, видимо, пропустил.

Остаётся только один важный вопрос...Бургер ли это, или больше котлета с хлебом.)

насколько я в курсе, все, что представляет собой что-то между булок - бургер.
у меня вот вопрос. В детстве котлетка между кусками хлеба, это бургер был или сэндвич?
« Последнее редактирование: 21 Февраля, 2021, 16:36:43 by rizarudo »
Вкус победы - это вкус чужой боли.

AlanMix

  • Датамайнер
  • Старожил
  • *
  • Сообщений: 3173
насколько я в курсе, все, что представляет собой что-то между булок - бургер.
у меня вот вопрос. В детстве котлетка между кусками хлеба, это бургер был или сэндвич?
Если у тебя куски хлеба были скругленными и немного обжарены для корочки - бургер. В остальном сендвич. Но разницы и правда нету.
Twitter - инсайдики и прочие посты.
Project NELF - discord

 

закрыть